wat we doen

hernieuwbare energie voor uw woning of bedrijfspand

U

 kunt bij ons terecht voor alles wat hernieuwbare energie aangaat. Met 10 jaar ervaring durven we zeggen dat we experts zijn in het plaatsen van zowel zonnepanelen, warmtepompen als zonneboilers. Wij weten perfect welke installatie u het hoogste rendement bezorgd tegen de beste prijs. Wij presenteren enkel kwalitatieve producten, waar we zelf 100% achter staan.

Ook voor onderhoud en herstellingen kan u op ons rekenen. Onze “dienst na oplevering” maakt er een punt van om alle herstellingen binnen zeer korte termijn uit te voeren, al dan niet binnen de nog geldende garantie.

Domotica-sturingen voor elektriciteit en sanitair

B

ij nieuwbouwprojecten automatiseert Ecotec Systems verwarming, warm water en elektriciteit, in samenwerking met de hernieuwbare energie-installaties. U kan dus bij ons terecht voor de volledige installatie van alle technieken met betrekking tot een energie-lage of energie-neutrale woning of bedrijfspand.

Uiteraard geven wij een uitgebreide uitleg over de werkwijze van de systemen. Bovendien gaan wij prat op een snelle interventie bij eventuele pannes of defecten.

zonnepanelen
zonnepanelen
warmtepompen
warmtepompen
Batterijopslag
Batterijopslag
Airco's
Airco's